Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Bedrijfnieuws
Thuis

Hynall Intelligent Control Co. Ltd

China Hynall Intelligent Control Co. Ltd certificaten
China Hynall Intelligent Control Co. Ltd certificaten
Ik ben online Chatten Nu

Hynall Intelligent Control Co. Ltd

1 2 3 4
Hynall Intelligent Control Co. Ltd Hynall Intelligent Control Co. Ltd Hynall Intelligent Control Co. Ltd Hynall Intelligent Control Co. Ltd
Fabriek

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
West-Europa
Merken : Hynall
Aantal werknemers : 30~50
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2016
Export pct : 80% - 90%

INTELLIGENT DE CONTROLEco. LTD VAN HYNALL.

 

Gevestigd in 2016, is Hynall een technologie & innovatie georiënteerd team dat voortdurend voor allerlei de professionele controles van de microgolfbewegingssensor die op onze 20 years+-ervaringen in de industrie worden gebaseerd streeft, concentreren wij ons SLECHTS op microgolfmotie het ontdekken technologie, om onze klanten met uiteindelijke oplossingen te dienen die beste aanpassen en de meesten! bewaren!

 

 

Waarom Hynall?

 

Hoewel Hynall slechts 4 jaar is, hebben wij het ervarenst/professionele R&D-team + Verkoopteam, dankzij onze rijke ervaringen meer dan 20 jaar in de industrie van de microgolfbewegingssensor. Ons R&D-team bestudeerde en introduceerde ten eerste microgolftechnologie in China voor verlichtingsgebruik. Van dit standpunt, wij trots genoeg zijn om de de industriepionier te roepen, en wij houden nog dat sterke punten met ons tot nu.

 

Wat maakt ons van anderen duidelijk uitkomen?

 

a) in tegenstelling tot vele sensorfabrikanten die zich ook bij bestuurderszaken of anderen betrokken worden, concentreren wij ons slechts op onze deskundigheid--microgolfproducten/oplossingen, doen wij slechts wat wij bij werkelijk goed zijn. Elk product uit Hynall is verwante microgolf, zoeken wij voor productdiversiteit binnen de microgolf slechts industrie!

B) wij hebben een uitvoerige waaier van al reeks met inbegrip van antennemodules, digitale antennes, AC inputversies, gelijkstroom-inputversies, de regelbare versies van VR, afstandsbedieningversies, losgemaakte versies, daglicht het oogsten versie, etc.

c) met dergelijke professioneel + goed ervaren R&D + Verkoopteam, begrijpen wij diep van de verschillende types van verlichtingsinrichting en diverse sensortoepassingen, laten ons toe om klanten met beste productselectie, het oplossen van problemen en na de verkoopdienst aan te bieden.

D) wij snel-antwoorden en zeer flexibel voor alle soorten op maat gemaakte producten.

China Hynall Intelligent Control Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Contactgegevens
Hynall Intelligent Control Co. Ltd

Contactpersoon: Miss. Jessie

Tel.: 86-13510235587

Fax: 86-755-27202372

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)