China De Schakelaar van de microgolfbewegingssensor fabrikant

Oplossingsleverancier voor allerlei microgolfopsporing.

Ongeveer ons

Hynall Intelligent Control Co. Ltd
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
1 2 3 4
Hynall Intelligent Control Co. Ltd
 • Hynall is een technologie & een innovatie georiënteerd team die voortdurend voor allerlei professionele microgolfbewegingssensoren streeft.

 • Wij voorzien een volledige waaier van de diensten van snelst het antwoorden bij 7x24h.

 • Gevestigd in 2016, concentreren wij ons SLECHTS op microgolfmotie het ontdekken technologie, om onze klanten met oplossingen te dienen die beste aanpassen en de meesten! bewaren!

 • Als een nieuw bedrijf dat snel groeit, zijn wij nu een team van 30+-leden, nog wordend dag aan dag sterker.

Krijgen De Schakelaar van de microgolfbewegingssensor & De Module van de microgolfbewegingssensor Nu!

Klik hier om een offerte aan te vragen

Grote Markt

 • Noord-Amerika
 • West-Europa

Type Business

 • Fabrikant

Andere details

 • Merken : Hynall
 • Aantal werknemers : 30~50
 • Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
 • Opgericht Jaar : 2016
 • Export pct : 80% - 90%

INTELLIGENT DE CONTROLEco. LTD VAN HYNALL.

 

Hynall is een technologie & innovatie georiënteerd team dat voortdurend voor allerlei de professionele die controles van de microgolfbewegingssensor op onze 20 years+-ervaringen in de industrie worden gebaseerd streeft, concentreren wij ons SLECHTS op microgolfmotie het ontdekken technologie, om onze klanten met uiteindelijke oplossingen te dienen die beste aanpassen en de meesten! bewaren!

 

 

Waarom Hynall?

 

Hoewel Hynall slechts 5 jaar is, hebben wij het ervarenst/professionele R&D-team + Verkoopteam, dankzij onze rijke ervaringen meer dan 20 jaar in de industrie van de microgolfbewegingssensor. Ons R&D-team bestudeerde en introduceerde ten eerste microgolftechnologie in China voor verlichtingsgebruik. Van dit standpunt, wij trots genoeg zijn om de de industriepionier te roepen, en wij houden nog dat sterke punten met ons tot nu.

 

Wat maakt ons van anderen duidelijk uitkomen?

 

a) in tegenstelling tot vele sensorfabrikanten die zich ook bij bestuurderszaken of anderen betrokken worden, concentreren wij ons slechts op onze deskundigheid--microgolfproducten/oplossingen, doen wij slechts wat wij bij werkelijk goed zijn. Elk product uit Hynall is verwante microgolf, zoeken wij voor productdiversiteit binnen de microgolf slechts industrie!

B) wij hebben een uitvoerige waaier van al reeks met inbegrip van antennemodules, digitale antennes, AC inputversies, gelijkstroom-inputversies, de regelbare versies van VR, afstandsbedieningversies, losgemaakte versies, daglicht het oogsten versie, etc.

c) met dergelijke professioneel + goed ervaren R&D + Verkoopteam, begrijpen wij diep van de verschillende types van verlichtingsinrichting en diverse sensortoepassingen, laten ons toe om klanten met beste productselectie, het oplossen van problemen en na de verkoopdienst aan te bieden.

D) wij snel-antwoorden en zeer flexibel voor alle soorten op maat gemaakte producten.

China Hynall Intelligent Control Co. Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

Contactgegevens